Пейнтбол тиймбилдинг

   Провеждането на групови мероприятия (Тиймбилдинг) с цел повишаване корпоративната култура и ефективността на хората, работещи в екип, стана общоприета практика в повечето солидни компании в страната. Освен развлекателна функция, те спомагат за: развитие и повишаване на корпоративния дух; демонстрация на значимостта на всеки отделен сътрудник; насърчаване и поощряване на колективната работа. Много компании използват тиймбилдинга, за да оценят служителите си, да ги сплотят и едновременно с това да им предложат възможност за освобождаване от стреса.
   Планирането на Вашето корпоративно мероприятие може да се окаже трудна задача. За щастие ИМИ Спортс е тук, за да ви помогнe.

ПЕЙНТБОЛ ТИЙМБИЛДИНГ НА ГОРСКИ ТЕРЕН

Пейнтболът, като елемент от Вашето фирмено събитие, ще зареди екипа Ви с приятни емоции, адреналин и усмивки. Подходящ е за всякакви възрасти и пол.   ИМИ Спортс организира тиймбилдинг програми с пейнтбол на специално подготвени горски терени в Банско, София, Боровец, Велинград, Семково, Рибарица и по цялата страна с предварителна резервация . Дългогодишният ни опит в организирането на професионални турнири по спортен пейнтбол е основата, по която изграждаме нашите тиймбилдинг програми, които персонализираме, според Вашите желания: степен на трудност, състезателен характер, степен на натоварване, работа под стрес, изненада и творчество. Съвместно с BTour все по-често съчетаваме пейнтбол тиймбилдинга с други активности като арчъри таг, стрелба с лък, ориентиране, лов на съкровища и др. Не забравяйте, че обявените от нас тиймбилдинг програми могат да бъдат персонализирани специално за Вас.

   Нашите инструктори са професионални пейнтбол играчи, организатори на Българската Пейнтбол Лига - ППС с над 17 републикански и международни турнира и Сертифицирани Евро Рефери.

   Моля направете ЗАПИТВАНЕ, за да ни предоставите информация за вашата идея за тиймбилдинг. Ние ще се свържем с вас скоро, за да обсъдим всички възможни варианти.ПЕЙНТБОЛ ТИЙМБИЛДИНГ С ИЗГРАЖДАНЕ НА ТЕРЕН С ПРОФЕСИОНАЛНИ БУНКЕРИ   ИМИ Спортс организира тиймбилдинг турнири по спортен пейнтбол за аматьори, при тях е необходимо изграждане на специален терен с надуваеми турнирни бункери, ограждане със защитни мрежи, професионални рефери и инструктори . Този вариант  тиймбилдинг е най-подходящ за голям брой участници.
Предимства:
• Подходящи за големи групи - над100 играча
• Пейнтбол игрите са бързи и всички имат възможност да гледат срещите зад защитните мрежи.
• Пейнтбол игрището може да бъде изградено където пожелаете. - София, Велинград, Бургас, пред хотела, в който сте отседнали.
• Надуваемите прегради свеждат опасността от нараняване причинено от спъване или подхлъзване до минимум.

Какво е Спортен пейнтбол? 

   Това е кралската дисциплина в пейнтбола и най-бързо развиващият се екстремен спорт през последното десетилетие с повече от 600 шампионата на година. Пейнтбол екипировката и маркерите вече не са в маскировъчни багри напротив те са в пъстри и модерни цветове и вместо дървета за прикритие днес се използват т.н. бункери (надуваеми барикади). Гората се замества от игрално поле с приблизителни размери 50/30м, което задължително се обгражда с мрежи. 
   Горди сме, че ИМИ-СПОРТС се утвърди през годините като организатор на единствените турнири по спортен пейнтбол в страната, които все по често се посещават от чуждестранни отбори. PPS - вече са познати в Европа като българският шампионат.

Моля изпратете ЗАПИТВАНЕ, за да ви бъде изготвена специална оферта отговаряща на вашите изисквания като: брой участници, игрово време, място, точна дата и час, допълнителни активности. Максимум участници - 200 

Клиенти и партньори

Галерия снимки от проведени пейнтбол мероприятия с ИМИ Спортс  Кликни тук !