Пейнтбол игри

ПЕЙНТБОЛ В ГОРА    ИМИ Спортс организира пейнтбол игри за аматьори и деца на специално подготвени горски терени в Банско, София, Благоевград, Велинград, Боровец, Семково с предварителна резервация и по цялата страна.

   Предлагаме ви да направите заедно с нас първите стъпки в пейнтбол спорта. Ще научите основни елементи от професионалния пейнтбол, инструкции за безопасност, начини на придвижване, тактика и работа в екип.
Пейнтболa е нетрадиционно средство за подобряване на физическата дееспособност и формира ценни личностни качества като: наблюдателност, съобразителност, издръжливост, самоорганизация, работа в екип, бързина на реакциите, решителност и концентрация
Нашите инструктори са професионални пейнтбол играчи, организатори на Българската Пейнтбол Лига - ППС с над 17 републикански и международни турнира и Сертифицирани Евро Рефери.

Елате и ще разберете, че наистина сте се нуждаели от това ново за вас предизвикателство! 
 
Възраст
Екипировка
Брой
 играчи
Цена
10+
150 топчета + маркер, маска, гащеризон, ръкавици, жилетка, бутилка с въздух 200 бар
    10-40035 лв

200 топчета + маркер, маска, гащеризон, ръкавици, жилетка, бутилка с въздух 200 бар

39 лв

300 топчета + маркер, маска, гащеризон, ръкавици, жилетка, бутилка с въздух 200 бар

49 лв
Всички цени са без ДДС. 

 

 
 
ПЕЙНТБОЛ С ИЗГРАЖДАНЕ НА ТЕРЕН С ПРОФЕСИОНАЛНИ БУНКЕРИ
   ИМИ Спортс организира тимбилдинг турнири по спортен пейнтбол за аматьори, при тях е необходимо изграждане на специален терен с надуваеми турнирни бункери, ограждане със защитни мрежи и професионални рефери и инструктори 
Този вариант на турнири е най-подходящ за голям брой участници.

Предимства:
• Подходящи за големи групи 200+ 
• Игрите са бързи и всички имат възможност да гледат игрите зад защитните мрежи.
• Игрището може да бъде изградено където пожелаете. - София, Варна, Бургас, пред хотела в който сте отседнали.
• Надуваемите прегради свеждат опасността от нараняване причинено от спъване или подхлъзване до минимум

Какво е Спортен пейнтбол?
   Това е кралската дисциплина в пейнтбола и най-бързо развиващият се екстремен спорт през последното десетилетие с повече от 600 шампионата на година. Екипировката и маркерите вече не са в маскировъчни багри напротив те са в пъстри и модерни цветове и вместо дървета за прикритие днес се използват т.н. бункери (надуваеми барикади). Гората се замества от игрално поле с приблизителни размери 50/30м, kоето задължително се обгражда с мрежи. 
   Горди сме че ИМИ-СПОРТС се утвърди през годините като организатор на единствените турнири по спортен пейнтбол в страната, които все по често се посещават от чуждестранни отбори. PPS - вече са познати в Европа като българският шампионат.  ВИДЕОПЕЙНТБОЛ ТИЙМБИЛДИНГ ЗА ФИРМИ И ОРГАНИЗАЦИИ
Моля изпратете запитване за да ви бъде изготвена специална оферта отговаряща на вашите изисквания като: брой участници, игрово време, място, точна дата . Максимум участници - 200.
 

За повече информация, моля направете ЗАПИТВАНЕ на: 0886 205 953, office@imi-sports.com