Информация за доставка

Поръчаните от Вас стоки ще бъдат доставени с куриер по 2 начина:
  •  до посочен от Вас адрес;
  •  до офис на куриерска фирма

Стойността на транспорта се заплаща от клиента. Пратката се изпраща с пощенски паричен превод, освен в случаите, когато е използван друг начин на плащане (по банков път).

Можете да получите лично избраните от Вас продукти от склада ни в Банско с предварително запитване за наличности на телефон 0886205953 или email: office@imi-sports.com.

Възможно е снимките в сайта да не отговарят 100% на качествата на продукта (цвят, тоналност, нюанс). Ако имате съмнения за специфичните особености на даден продукт, моля да се свържете с нас.

При заявка на продукти от интернет страницата www.imi-sports.com се появява списък на артикулите, техни снимки и цени. Моля да прочетете внимателно тази информация преди да я потвърдите! След като изпратите заявката, наш опрератор ще се свърже с Вас за уточняване на доставката. В разговора с опреатора отнсно Вашата заявка, ще бъдете информирани за наличността на избраните от Вас продукти и ще имате право на избор, в случай на липса или забавяне. Ако определен артикул не е наличен и е възможно да се поръча, ще получите информация за време на доставка. 

ИМИ Спортс си запазва правото да премахва или променя продукти без предварително уведомление.

Предлаганите артикули в IMI-SPORTS са с гаранция според производителя (12 месеца). При възникване на дефект, дори и след изтичане на гаранционния срок, ще съдействаме за отстраняването му, доставка на резервни части или сервиз.

Поръчките от събота и неделя се обработват в понеделник.