Гаранция и сервиз

Всички наши продукти имат 12 - 18  месеца гаранционен период като срокът на гаранцията за продуктите е обявен в описанието на всеки един продукт.

При установяване на гаранционен дефект,  същият се отстранява за сметка на доставчика чрез заменяне на дефектиралата част или изделие във възможно най-кратък срок.


При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка. Всички стоки, предлагани в IMI-SPORTS.COM, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване. При съмнение за дефект потребителят има ангажимент да осигури физическото доставяне на продукта до офиса на IMI-SPORTS.COM. Ако това се случва чрез куриер, потребителят поема разходите за доставката до офиса и обратно. Изпратени пратки за сметка на IMI-SPORTS.COM без изрична предварителна уговорка, се връщат обратно на изпращачите.

Процедура за осигуряване на гаранцията

1.    Приемането в сервизен център
Дефектните продукти, изпратени към сервиза чрез услугата “Поправка на продукт” трябва да бъдат придружени задължително с номер на сервизен формуляр, който ще получите след попълването на “Формуляр поправка на продукт”
Прочетете инструкциите, отнасящи се за тази услуга “Поправка на продукт”.

2.    Диагностика и поправка
IMI-SPORTS.COM поема отговорност да уведоми бенефициента за диагностиката, поправката, която ще бъде извършена, както и приблизителния срок за въвеждането в експлоатация на продукта до максимум 30 календарни дни от приемането на продукта.
Видовете поправителни дейности могат да бъдат: ремонт на продукта, частичното или пълно заменяне, а дори и възвръщането на стойността на продукта при липса на други решения.


3.    Връщане на продукт
След поправка на продукта се изпраща по куриер с експресна доставка и ще бъдете уведомени, чрез и-мейл и СМС за доставката.


.