Факти

2006 - ИМИ Спортс е първата пейнтбол фирма в страната с 330 барова професионална система (Bauer Компресор за сгъстен въздух) и професионални Sup Air бункери.

2006 - ИМИ Спортс основава и стартира първите пейнтбол серии ( Play Paintball Series ) в страната. Те са и първите пейнтбол турнири които се играят по европейски правила ( Millennium Series ) преведени за първи път на български от Мариян Икономов.

2007 - ИМИ Спортс организира 3 професионални турнира от серийте ППС в градовете София, Варна и Банско.

2008 - Първо участие на чуждестранен пейнтбол отбор (Goblins GR ) в страната на PPS ( Play Paintball Series ) в София 03.05.2008г.
2008 - ИМИ Спортс организира 5 професионални турнира от серийте ППС в градовете София, Варна и Банско.
2008 - EP5 ( European Paintball ) признава PPS за официалният Български пейнтбол шампионат и от 2009 шампиона на българските пейнтбол серии ще има възможността да играе на европейското първенство за аматьори ( EP5 ) в Германия.

2009 - ИМИ Спортс изгради първото в страната тренировъчно игрище в София в което всички отбори могат да тренират с пейнтбол топчета за многократна употреба Пейнтбол център София
2009 - ИМИ Спортс организира 4 професионални турнира от серийте ППС в градовете София, Пазарджик, Варна и Банско.

2010 - ИМИ Спортс организира 3 професионални турнира от серийте ППС в градовете София, Пазарджик и Банско

2011 - ИМИ Спортс организира 3  професионални турнира от серийте ППС. Пейнтбол турнирите в Банско се утвърдиха като предпочитана дестинация за български и чуждестранни отбори.Турнирът в Банско е втори кръг от новосформираната българо-гръцка пейнтбол лига- Balkan paintball league

2012 - ИМИ Спортс организира Mountain Cup-Bansko. На международният турнир в Банско взеха участие рекорден брой професионални отбори от Норвегия,Белгия,Гърция и България.

 2013 - 2022 ИМИ Спортс специализира в организацията на големи фирмени мероприятия 100+ играчи и пейнтбол игри за деца по цялата страна. 
Разполага с модерна пейнтбол екипировка, преносими надуваеми игрища и защитни съоръжения, който се транспортират до всяка точка на страната. Нашите инструктори са професионални пейнтбол играчи, организатори на Българската Пейнтбол Лига с над 17 републикански и международни турнира и Сертифицирани Евро Рефери.