Професионална пейнтбол-еърсофт маска Dye I5


Пейнтбол маска от най-висок клас - Dye I5 .
Dye I5 напоследък се утвърди като най-добрата еърсофт маска.


Попитай за наличности на цвят на маската и стъклото.

Следващото поколение от серията пейнтбол маски DYE е еволюция в технологията за защита на очите и лицето. Нови революционни функции като GSR pro-strap (ластик за глава) и комуникационна система e.VOKE правят i5 най-модерната система за маски в индустрията днес. Проектирана да функционира,  създадена да вдъхновява, i5 е връх в разработките на маски за пейнтбол. Новата система на i5 предлага повече защита, повече вентилация, по-добър комфорт, по-добра обработка на звука  по-добра безопасност, всичко това комбинирано за едно завършено и несравнимо представяне.
Термалното стъкло против замъгляване Tirodial Horizon 290 degree ви дава несравнимаоптична яснота както с вертикално, така и с хоризонтално периферно зрение.Новата мека на допир многослойна пяна работи заедно с изцяло новата GSRPro-Strap, за да ви осигури най-сигурното и най-удобното прилягане, предлаганонякога в система за пейнтбол маски.
 Mask Protection v11.5 i5 е защитна система проектирана да защитава всеки играч на всяко ниво.  Пейнтбол маската i5 осигурява повишена защита, като същевременно поддържа стегнатост с пълен комфорт.
GSR Pro Strap е скок в дизайна и сигурността на ластика за глава за пейнтбол маска. Системата за заключване GSR ви дава прецизен контрол на затягането за сигурно и удобно прилягане, само с едно завъртане. 
Heads Up POV mount Интегрирана система за монтаж на POV камери. Играйте с увереността, че улавяте всеки момент на видео. Стойката за POV стои паралелно на линията на видимост, за да ви помогне да прикрепите вашата камера сигурно и с правилно подравняване, така че да не пропуснете нито секунда от действието.
Sound Catch - Яснота на звука. Протекторите за уши i5 са специално проектирани да предотвратят намаляване на звука, без да оставят ушите ви уязвими.
Анатомично прилепване - Анатомичната система за маска i5 предлага най-добрия комфорт за всички контури на лицето. Геометрията на маската е прецизно проектирана за дълготраен комфорт, като същевременно осигурява сигурно и безопасно прилягане. 
Новата мека на допир пяна на пейнтбол маска DYE предлага най-удобното прилепване към лицето в индустрията. 

Допълнително се предлага e.VOKE Compatible  Безжична система за комуникация