Тиймбилдинг с пейнтбол в Банско,София,Велинград,Хисаря - Пейнтбол  игри. Пейнтбол тиймбилдинг. Пейнтбол магазин.Еърсофт магазин.

  Провеждането на корпоративни мероприятия ( Teambuilding ) за повишаване на корпоративната култура и ефективноста на хора работещи в екип стана общоприета практика в повечето от солидните фирми в страната.Освен развлекателна функция те спомагат за развитие и повишаване на корпоративния дух, демонстрация на значимостта на всеки един отделен сътрудник, насърчаване и поощряване на колективната работа.

Много компании използват тиймбилдинга за да оценят служителите си и едноврвменно да им предложат възможност за освобождажане от стреса и сплотяване на колектива.

Планирането на вашето корпоративно мероприятие може да се окаже трудна задача.
За щастие ИМИ Спортс е тук за да ви помогне.

 

ПЕЙНТБОЛ ТИЙМ БИЛДИНГ В ГОРА

 ИМИ Спортс организира тийм билдинг програми с пейнтбол на специално подготвени горски терени в Банско, София, Велинград, Семково,Рибарица с предварителна резервация и по цялата страна.

Дългогодишният ни опит в организирането на професионални турнири по спортен пейнтбол е основата по която изграждаме нашите тийм билдинг програми, който персонализираме според вашите желания: степен на трудност, състезателен характер, степен на натоварване, работа под стрес, изненада и творчество.
Съвместно с BTour все по често съчетаваме пейнтбол тийм билдинга с други активности като:
атв, езда, въжен тролей, стрелба с лък, арбалет и въздушен пистолет, ориентиране.

Не забравяйте че обявените от нас тиймбилдинг програми могат да бъдат персонализирани специално за вас.
Нашите инструктори са професионални пейнтбол играчи, организатори на Българската Пейнтбол Лига - ППС с над 17 републикански и международни турнира и Сертифицирани Евро Рефери.

Моля направете ЗАПИТВАНЕ, за да ни предоставите информация за вашата идея за тиймбилдинг. Ние ще се свържем с вас скоро, за да обсъдим всички възможни варианти.
 

ПЕЙНТБОЛ ТИЙМ БИЛДИНГ С ИЗГРАЖДАНЕ НА ТЕРЕН С ПРОФЕСИОНАЛНИ БУНКЕРИ

 

ИМИ Спортс организира тимбилдинг турнири по спортен пейнтбол за аматьори, при тях е необходимо изграждане на специален терен с надуваеми турнирни бункери, ограждане със защитни мрежи, професионални рефери и инструктори . Този вариант  тиймбилдинг е най-подходящ за голям брой участници.

Предимства:
• Подходящи за големи групи 200+ 
• Пейнтбол игрите са бързи и всички имат възможност да гледат срещите зад защитните мрежи.
• Пейнтбол грището може да бъде изградено където пожелаете. - София, Велинград, Бургас, пред хотела в който сте отседнали.
• Надуваемите прегради свеждат опасността от нараняване причинено от спъване или подхлъзване до минимум.

Какво е Спортен пейнтбол? 
Това е кралската дисциплина в пейнтбола и най-бързо развиващият се екстремен спорт през последното десетилетие с повече от 600 шампионата на година.Пейнтбол екипировката и маркерите вече не са в маскировъчни багри напротив те са в пъстри и модерни цветове и вместо дървета за прикритие днес се използват т.н.бункери (надуваеми барикади). Гората се замества от игрално поле с приблизителни размери 50/30м. kоето задължително се обгражда с мрежи. 

Горди сме че ИМИ-СПОРТС се утвърди през годините като организатор на единствените турнири по спортен пейнтбол в страната, които все по често се посещават от чуждестранни отбори. PPS - вече са познати в Европа като българският шампионат.

 

Моля изпратете ЗАПИТВАНЕ за да ви бъде изготвена специална оферта отговаряща на вашите изисквания като: брой участници, игрово време, място, точна дата и час, допълнителни активности. Максимум участници - 200 

 

 ГАЛЕРИЯ СНИМКИ High Res

 

Клиенти и партньори

Clients_paintball_imi_sports