COVID-19 Мерки за организиране на пейнтбол игри от ИМИ Спортс          Пейнтболът е фантастично занимание, практикувано на открито, което насърчава физическата активност и работата в екип! Предвид това, че се провежда сред уникална природа с гарантирано социално дистанциране, рисковете от потенциални инфекции са почти невъзможни. В тази връзка и според създалата се ситуация ние от ИМИ Спортс адаптирахме и въведохме някои нови и вече съществуващи правила.


1. Всички наши професионални рефери /инструктори са запознати и прилагат въведените противоепидемични мерки от МЗ;

2. Всички наши професионални рефери / инструктори ще носят защитна екипировка, защитна маска и ръкавици;

3. Антибактериален гел за почистване на ръце (одобрен от МЗ) и препарат за дезинфекция ще бъдат достъпни в зоната за безопасност (safety зоната);

4. Предварително сме дефинирали максималният брой участници във всяка игра (10), който ще бъде стриктно наблюдаван, за да се избегне струпване на по-голяма група от хора според правилата за социално дистанциранe;

5. Всеки играч получава лична защитна екипировка за цялото мероприятие, която е изпрана и обработена с дезинфектант;

6. Защитните пейнтбол маски ще бъдат на разположение дезинфекцирани и номерирани, за да се избегне случайна размяна;

7. Пейнтбол Маркерите ще бъдат дезинфекцирани преди и след всяка употреба.

8. Всички повърхности, където играчите биха могли да имат директен контакт ще се дезинфекцират многократно.

9. Не се препоръчват контактни методи на плащане, с цел да се избегне нежелан риск. Възможности- банков превод.
Ползите от това да играете пейнтбол на горски терен с ИМИ Спортс:

• Когато избирате да играете пейнтбол на открито пред занимания на закрито, вие заменяте ограничено място с голяма концентрация от хора за огромно и открито пространство с малък брой участници.

• Пейнтболът се организира от ИМИ Спортс на открито с изобилие от чист въздух и при социална дистанция.

• Контакт между хората по време на играта, практически не съществува, тъй като минималното разстояние за стрелба е няколко метра.

• Слънчевите лъчи оказват отрицателно въздействие върху всяко възможно разпространение на вируса, което означава, че когато времето се затопля е важно да сте навън, без висока концентрация на хора около вас.

• Всички клиенти получават собствена екипировка, която няма да бъде споделяна с други играчи в същия ден.

• Дори в такива времена е важно да останете активни. За разлика от затворената среда като фитнес зали, пейнтболът е чудесен начин да получите активност с много по-малък риск.

• Имайки предвид всичко това, вярваме, че пейнтболът е едно от най-ниско рисковите дейности за деца над 8 години и възрастни в страната в момента.


25.05.2020 ИМИ Спортс


                                                                                                                     

Проект: № BG16RFOP002-2.073-10899 „Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19”

Обща цел на проекта: Осигуряване на оперативен капитал за българските микро и малки предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19. Постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места

Бенефициент: “ИМИ-СПОРТС” ЕООД 

Обща стойност: 8 909.00лв., от които 7 572.65 лв.  европейско и  1 336.35 лв. национално съфинансиране.