ВСИЧКО ЗА ПЕЙНТБОЛА

Независимо дали сте попаднали в нашия сайт, докато търсите екстремно забавление или сте играли вече пейнтбол с нас - ДОБРЕ ДОШЛИ В СВЕТА НА ПЕЙНТБОЛА

ИМИ Спортс ви предлага голямото разнообразие от активни пейнтбол приключения. Несравним избор от пейнтбол игри за аматьори и пейнтбол за деца. Различни стилове тиим билдинг програми с пейнтбол съчетани с Колоездене, Tуризъм, Kонна езда, Рафтинг, Гмуркане, Ориентиране, Скално катерене, Каньонинг, Ски и Сноуборд, предназначени да отговорят на всички вкусове, възраст и бюджет.

Ние сме сигурни, че с ИМИ Спортс ще откриете най-подходящото приключение в зависимост от вашите собствени желания. Нашите експерти инструктори са професионални пейнтбол играчи, организатори на Българската Пейнтбол Лига - ППС с над 17 републикански и международни турнира и Сертифицирани Евро Рефери.

Обадете ни се и направете първата стъпка към незабравимото си приключение!

В сайта ще откриете и голям асортимент от пейнтбол екипировка: пейнтбол маркери, маски, пейнтбол топчета и облекло. Професионални съвети, сервиз и оборудване за пейнтбол игрища.