Пейнтбол център София. Пейнтбол рожден ден - Пейнтбол  игри. Пейнтбол тиймбилдинг. Пейнтбол магазин.Еърсофт магазин.

2009-2015г.

ПЕЙНТБОЛ ЦЕНТЪР СОФИЯ е специално проектирана пейнтбол зала от ИМИ Спортс за тренировка на професионалните ни отбори. Модерната пейнтбол залата се оказа чудесно място за оганизиране и на пейнтбол игри за аматьори, детски пейнтбол игри и рождени дни през цялата година.

Предимства на игралния терен
• меката изкуствена трева и надуваемите прегради свеждат опасността от нараняване причинено от  спъване или подхлъзване до минимум.
• тренировъчните пейнтбол топчета / reball / не се пукат, не боядисват и позволяват пейнтбол маркера да ги изстрелва с много ниска скорост. т.е.не болят.
• тренировъчните топчета / reball / са професионални топчета за многократна употреба, те са най-евтиния вариант за игра.
Пример: Цени за игра на пейнтбол с нормални пейнтбол топчета -25 лв. /за 200 топчета/
                 Цени за игра на пейнтбол с Reball топчета -24 лв. /за над 1000 топчета/
• Зоната за зрители, както и целия игрален терен е ограден със защитни мрежи, което позволява на всички гости да наблюдават срещите отблизо.
• Зоната за зрители е оборувана с пейки, канапета, маси, където може да донесете всичко необходимо за почерпка на вашите гости.

Възраст - 8+ Цени - 24 лв. / за 1 час игра с включена пълна екипировка и НЕОГРАНИЧЕНО , количество топчета/. След игрите можете да останете в зоната за зрители за почерпка още един час.
 

 Пейнтбол Център София - Закрит терен

Пейнтбол Център София

 
 

 Пейнтбол Център София - Открит терен

За резервации : 0886 205953

Пейнтбол Център София се намира до болница Токуда и кортовете Малееви. Пейнтбол центърът работи само с предварителна резервация !

paintball sofia

 

 

Галерия видео

Галерия снимки